Een ongelukje zit in een klein hoekje, en kan iedereen overkomen. Maar wat hoopt u dat er gebeurd als het u overkomt?

Ieder mens heeft de plicht een medemens in nood hulp te bieden. Of het nu een ongeval, verdrinking of plotselinge stoornis in de gezondheid toestand betreft. Helaas gebeurd het nog te vaak dat mensen in nood niet de benodigde hulp krijgen van een medemens.

Maasen Opleidingen heeft als doel, het opleiden van mensen tot eerste hulpverlener. Op deze manier kunt u hulp verlenen wanneer een medemens in nood verkeerd. Tijdens onze cursus  leert u hoe u kunt handelen als een noodsituatie zich voordoet. Want wat mag en kunt u nu eigenlijk wel doen en wat mag u nou vooral niet doen?

Bij Maasen Opleidingen kunt u de volgende EHBO cursussen volgen:
  • Basis EHBO
  • EHBO aan Kinderen (EHaK)
  • BLS/AED (reanimatie)
  • PBLS (baby en kinder reanimatie)
  • Wandelletsel
  • EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen)

Bent u reeds gediplomeerd als EHBO’er? Dan is het belangrijk om uw kennis op peil te houden. Uw diploma heeft een geldigheidsduur van twee jaar. (Eisen diplomaverlenging)

Al onze cursussen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs van Het Oranje Kruis, Het Nederlandse Rode Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad en de Europese Reanimatie Raad.

Tevens verzorgt Maasen Hulpverlening de EHBO tijdens uw evenement. Is het nu een buurtfeest of een tentfeest bij Maasen Hulpverlening staan goed opgeleide hulpverleners voor u klaar.

Voor meer informatie:  ehbo@maasen.com

Marco Maasen
Directeur Maasen Opleidingen en Hulpverlening!
Volg ons op twitterVolg ons op facebook